ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιούμε την ΑCS Courier για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Θα λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το κάθε στάδιο στο οποίο βρίσκετε η παραγγελία σας. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγχετε το στάδιο της παραγγελίας σας στην ένδειξη “Ιστορικό παραγγελιών“, στο τμήμα “Ο λογαριασμός μου” του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ακόμη και μετά την παράδοση του δέματος από την εταιρεία μας στο Courier για να σας αποσταλεί, μπορείτε να παρακολουθείτε σε πιο στάδιο αποστολής βρίσκεται το δέμα σας χρησιμοποιώντας τον ‘Αριθμό Δέματος’ (Package Number) που συνοδεύει το δέμα σας.

Τον αριθμό αυτόν θα τον λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και το σχετικό σύνδεσμο ‘Αναζήτηση Αποστολών’ (Track Shipment) της συνεργάτιδας εταιρίας courier, όπου και μπορείτε να τοποθετήσετε τον κωδικό και να δείτε την πορεία αποστολής του δέματος σας .

Σημειώστε ότι από τη στιγμή που θα λάβετε το mail με τον κωδικό του δέματος απαιτείται κάποιο χρονικό διάστημα για να ενημερωθεί το σύστημα της συνεργάτιδας εταιρίας courier.

Σε περίπτωση που αναζητάτε το δέμα σας και το σύστημα δεν εντοπίζει δέμα με σχετικό κωδικό, αφού βεβαιωθείτε ότι πληκρολογείτε σωστά τον κωδικό δοκιμάστε ξάνα μετά από κάποιες ώρες.