ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

  Η πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος ισχύει μόνο για παραγγελίες παραδοτέες εντός Ελλάδος και επιβαρύνεται με χρέωση 2 ευρώ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται κατά τη στιγμή της παράδοσης του δέματος από τον ταχυμεταφορέα.

 • Στις περιπτώσεις αυτές κάθε παραγγελία, η οποία αφορά είτε ένα μόνο προϊόν, είτε περισσότερα, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 2.000 ευρώ.  


Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας, η επιλογή της πληρωμής με αντικαταβολή δεν διατίθεται. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή γίνεται μόνο με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή paypal.

 • PAYPAL

  Πληρώστε για τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την διαδικτυακή πλατφόρμα Paypal. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Paypal διατίθενται στο: www.paypal.com
 • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

  Οι πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται στην ασφαλή πλατφόρμα της τράπεζας EUROBANK που δέχεται VISA – MASTERCARD – MAESTRO – AMEX. Τα στοιχεία της κάρτας που εισάγονται και επεξεργάζονται στην πλατφόρμα πληρωμής της EUROBANK δεν αποστέλλονται ή αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
 • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Σε αυτή την περίπτωση η παραγγελία σας θα αποσταλεί αμέσως μόλις λάβουμε την απόδειξη πληρωμής. Σημειώνεται ότι η διαδικασία πληρωμής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών.