ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να επιλέξετε την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής όπου η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιείται σε μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης του δέματος από τον ταχυμεταφορέα. Κατά την παράδοση, θα πρέπει να έχετε το ακριβές ποσό για να πληρώσετε την παραγγελία σας. Η πληρωμή με επιταγή δεν γίνεται δεκτή. Η πληρωμή με αντικαταβολή κατά την παράδοση του προϊόντος ισχύει μόνο για παραγγελίες παραδοτέες εντός Ελλάδος και επιβαρύνεται με χρέωση 2 ευρώ.

Για παραγγελίες με αντικαταβολή άνω των 500€ (τελικού ποσού συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 69, που απαγορεύει τις συναλλαγές των ιδιωτών για ποσά άνω των 500€ σε μετρητά, οι αποστολές αυτές θα παραδίδονται στους παραλήπτες, αποκλειστικά από τις reception των καταστημάτων του courier της περιοχής τους όπου θα γίνεται είσπραξη μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας και για ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν διαθέτει τραπεζική κάρτα δεν θα είναι δυνατή η παράδοση της αποστολής.

Χρεωστικές/Πιστωτικές Κάρτες – PAYPAL

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα Paypal. Για να πληρώσετε με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε λογαριασμό Paypal.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Paypal διατίθενται στο: www.paypal.com