ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΑΛΛΑΓΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διατηρείτε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολόγητα από την σύμβαση αγοράς σε χρονικό διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους ή επιστροφής χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδομείου info@readytowear.gr στέλνοντας email στο οποίο θα αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός παραγγελίας , το όνομα του πελάτη και η πλήρης περιγραφή του προϊόντος που πρόκειται να επιστραφεί ή τηλεφωνικά στο 695 5404143 (σε ώρες καταστημάτων) για να δηλώσετε το αίτημα επιστροφής καθώς και τον τρόπο επιστροφής που θα επιλέξετε. Η επιχείρηση μας επίσης είναι υποχρεωμένη να σας αποστείλει ηλεκτρονική επιβεβαίωση ότι παρέλαβε το αίτημα σας για επιστροφή και να επιβεβαιώσει την αποδοχή του.

Για να γίνει αποδεκτή η επιστροφή ή αλλαγή είδους πρέπει οπωσδήποτε κάθε επιστρεφόμενο προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε. Ειδικότερα πρέπει να ισχύουν τα παρακάτω:

  • Το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί και υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού/σιδερώματος.
  • Θα πρέπει να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες που συνοδεύουν τα προϊόντα.
  • Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν μέσα στην αρχική τους συσκευασία. Θήκες, προστατευτικές σακούλες, κουτιά ή οποιοδήποτε άλλο πακετάρισμα μέσα στο οποίο είχε τοποθετηθεί το προϊόν θα πρέπει να εμπεριέχονται.
  • Θα πρέπει να συμπεριλάβετε υποχρεωτικά την απόδειξη αγοράς.

Σε αντίθετη περίπτωση η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων επιστρέφεται το χρηματικό ποσό που αφορά την αξία του εμπορεύματος και όχι πιθανά έξοδα μεταφοράς , αντικαταβολής ή τραπεζικών εξόδων. Τα έξοδα αποστολής/παραλαβής (ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα) βαρύνουν τον καταναλωτή, ο οποίος θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια, την καταστροφή ή τη χειροτέρευση των επιστρεφόμενων προϊόντων μέχρι την παραλαβή τους από την επιχείρησή μας. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που o καταναλωτής δεν έχει εξοφλήσει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους, διατηρούμε κάθε δικαίωμα να αρνηθούμε την παραλαβή του προϊόντος.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Εφόσον η διαδικασία επιστροφής έχει πραγματοποιηθεί σωστά και το επιστρεφόμενο προϊόν βρίσκεται στη αρχική του κατάσταση όπως περιγράφεται παραπάνω, η επιχείρηση μας είναι υποχρεωμένη να σας επιστρέψει τα χρήματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την επιστροφή του προϊόντος στην επιχείρησή μας. Η επιστροφή των χρημάτων, τα οποία κατεβλήθησαν μέσω PAYPAL θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο μέσω PAYPAL  ενώ η επιστροφή των χρημάτων που κατεβλήθησαν με αντικαταβολή θα γίνεται μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του καταναλωτή, τον οποίο θα δηλώνει στην επιχείρηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@readytowear.gr

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελίας άμεσα μετά την ολοκλήρωση της και πριν την αποστολή της, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μαςμέσω ηλεκτρονικού ταχυδομείου info@readytowear.gr ή τηλεφωνικά στο ΧΧΧΧΧΧ, ώστε να την ακυρώσουμε άμεσα χωρίς καμία επιβάρυνση. Η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας ισχύει μόνο σε περίπτωση που μας ειδοποίησετε εγκαίρως και πριν η παραγγελία έχει δοθεί στον ταχυμεταφορέα προς παρόδοση.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η επιχείρηση μας επιδιώκοντας την άμεση εξυπηρέτηση σας πραγματοποιεί τις αποστολές παραγγελιών απευθείας την επόμενη ημέρα, ενώ για παραγγελίες που πραγματοποιούνται πρωινές ώρες η αποστολή μπορεί να γίνει και εντός της ίδιας ημέρας. Γι’ αυτό το λόγο σημειώνεται η αναγκαιότητα της άμεσης επικοινωνίας μαζί μας για την πραγματοποίηση ακυρώσεων χωρίς κάποια επιβάρυνση. Σε αντίθετη περίπτωση που η αποστολή έχει ήδη εκτελεστεί , ισχύει η πολιτική επιστροφών. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε άμεσα ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα που έχετε επιλέξει στη παραγγελία που πραγματοποιήσατε.